05.08.2012 04:28

Kontrola mysli

Termín" Kontrola mysli "v podstatě znamená skryté pokusy o ovlivňování myšlení a chování lidí proti jejich vůli (nebo bez jejich vědomí), zvláště při sledování jedince se používá jako nedílná součást, jako ovlivňování a pojem "psychotronických mučení" pochází z Psycho (psychologické) a elektronické. Je to skutečně velmi sofistikovaný způsob vzdáleného technologického mučení, který pomalu znehodnocuje a diskvalifikuje člověka. Tyto neviditelné útoky na člověka jsou prováděny s cílem zničit ho psychologicky a fyziologicky.

Ve skutečnosti funguje lidské tělo podobně jako počítače, provádí bezpočet výpočtů a zpracování dat. Patří mezi ně chemicko-elektrické aktivity mozku, srdce a periferní nervový systém, signály odeslané z oblasti mozkové kůry do dalších částí našeho těla, drobné vláskové buňky ve vnitřním uchu, které zpracovávají sluchové signály a citlivý na světlo je sítnice a rohovky oka, které zpracovávají vizuální činnosti. Jsme na prahu éry v níž mohou být tyto údaje a procesy v lidském těle ovládány a manipulovány. Příklady útoků jsou dobře zdokumentovány.

Zcela nový arzenál zbraní založený na zařízeních, které slouží k přenosu podprahových zpráv nebo jsou schopné ovládat tělo. Je možné tyto zbraně použít ke zneškodnění jednotlivce. Tyto zbraně mají za cíl kontrolovat nebo změnit psychiku, nebo útočit na různé smysly a systémy zpracovávající data lidského organismu. V obou případech je cílem zmást nebo zničit signály, které normálně udržují tělo v rovnováze. "

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika